Over Waterflesje

Het kan zijn niet zo maar een waterfles, het klinkt wellicht wanneer dit zoveelste verkoop praatje, maar achter deze fles zal immers zeker een echt verhaaltje schuil.

Heb jouw nauwelijks email ontvangen? Controleer vervolgens ofwel onze email ook niet in de SPAM (reclame) inbox staat. Verzend mijzelf nogmaals een email betreffende daarin nieuwe inloggegevens. Terug tot inloggen Registreren

Strikt genomen is het niet zo riskant om jouw waterflesje te hergebruiken, maar heel fris kan zijn het ook niet, zegt Beumer. Hij kan zijn tevens ons ‘hervuller’.

Denk bijvoorbeeld met ons aantrekkelijke give away op ons beurs, op straat of binnen de bedrijf aan klanten en klandizie. Ook mag ons promodrink onderdeel bestaan van bijvoorbeeld een geschenkenpakket.

Laat voordelig waterflesjes met persoonlijk etiket drukken. Waterflesjes doen dit altijd echt op ons beurs, feestelijkheid of kantine. We beschikken over waterflesjes met plat drinkwater ofwel prik (koolzuurhoudend). Inhoud 330 ml ofwel 500 ml. Een etiketten zelf mogen helemaal in full colour all over bedrukt worden.

Is een dop over jouw Dopper waterfles gebroken of kwijt? We beschikken over ze tevens los te gebruik. Ook hiermee spaar je het milieu. Zo hoef je ook niet ons volledig nieuwe fles te kopen.

Jouw ontwerp dient een minimale resolutie van 300 dpi te hebben. Wil jouw begrijpen ofwel je ontwerp afdoend resolutie heeft? Bekijk onze blog over resolutie. Houd een veiligheidsmarge met over 15 mm met een rechterkant.

Niets is zo luxueus indien je merknaam op ons waterflesje. Zet je budget efficiã«nt in en laat luxueus waterflesjes drukken. Weet van 3,33 voor 100 stuks. Een praktische giveaway om te geven en om te krijgen. Vraag de verkoopspecialisten tot een opties en laat jouw verrassen via onze scherpe prijzen, snelle levertijden en uitgebreide assortiment.

Dopper SteelGemaakt betreffende roestvrij staalExtra omvangrijke strekking met 800mlExtra sterk via stalen omhulzingIs een normale Dopper Original ook niet speciaal voldoende wegens je?

Zeker droom lekker straat tot dat tropische eiland met zand tussen een tenen, een billen op een bed aangaande palmbladeren, het lekkere turquoise zeewater dat zachtjes tegen de schelpen aanschurkt terwijl je een

Wanneer jouw welke ordelijk houdt, worden de bovenstaande risico’s tot nul gebracht. Kortom, een hygiënische en duurzame drinkfles met ons strekking? Kijk weleens in een KRNWTR-webwinkel

Het water in dit waterflesje is helder en bezit ons neutrale pH-waarde. Ernaast bezit dit een verfrissende organische smaak. Betere kwaliteit met drinkwater vind je ook niet!

Dus fantasie aangenaam weg tot dat tropische eiland betreffende zand tussen de tenen, een billen op een bed met palmbladeren, dat lekkere click here turquoise zeewater dat zachtjes anti een schelpen aanschurkt terwijl jij ons

Met deze dopper heb jouw ons ideaal flesje voor kraanwater. Deze mintgroene kleur vervaardigd bestanddeel uit van de Prima Paradise Collection. Via die dopper te inkopen help jij mee aan de correctie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *